Mandag 4. november


Mandag 4. november

PREMIEUTDELING

SKRIVEKONKURRANSEN OG TEGNESTRIPA

Kl. 12.00 - Quality Hotel Sarpsborg, Tunesalen

Lukket arrangement for skoleelever i 7. klasse

 

Denne mandags formiddagen ønsker vi alle elever i 7. klasse som har vært med på årets skrivekonkurranse, velkommen til Premieutdeling! Her skal det deles ut ærefulle priser i forbindelse med Skrivekonkurransen 2019 og Tegnestripa 2019.

Konfransier og trommis er Niklas Skjelin.

Det har i år kommet inn 289 historier til Skrivekonkurransen! 289 histoirer som skal kjempe om de trepallplassene.


Se gjerne mer om SKRIVEKONKURRANSEN på www.skrivekonkurransen.com


Arrangementet er i samarbeid med ORD-dagene, Team Barn og Unge, Gyldendal Norsk Forlag, Roald Dahl-museet i Great Missenden og Den kulturelle skolesekken.

LITTERÆR FESTAFTEN 2019

Kl. 18.00 Quality Hotel Sarpsborg, Tunesalen

Billetter á kr 150.- kjøpes på www.ticketco.no eller i døra

Medlemmer av Leseselskapet Borg kr. 100.-

 

Litteraturuka Sarpsborg ønsker velkommen til en litterær festkveld i samarbeid med Leseselskapet Borg og Sarpsborg bibliotek.

 

Ketil Bjørnstad i samtale med Selma Lønning Aarø

Et møte med forfatteren Ketil Bjørnstad og hans forfatterskap. Ketil Bjørnstad fikk allerede i 1978 Sarpsborgprisen for sitt forfatterskap.  Denne kvelden møter du han i samtale med Selma Lønning Aarø. Selma er selv forfatter, men skal i kveld gjøre et dypdykk ned i sin kollegas forfatterskap.

 

Den unge Sigrid Undset

I forestillingen «Den unge Sigrid Undset»,  følger vi forfatteren Sigrid Undset fra hennes pure ungdom frem til debuten i 1907. Forestillingen er satt sammen, skrevet av og fremføres av Kristi Kinsarvik og musikeren Øystein Johnsen.  Her blir Undsets tekster og dikt fremført og bundet sammen av Kinsarviks egne tekster.

Øystein Johnsen akkompagnerer på basstrompet.