LØRDAG 11. NOVEMBER på biblioteket

LITTERATURUKA SARPSBORG 2017

på Sarpsborg bibliotek

lørdag 11. november

__________________________________________________

SARPSBORG HOVEDBIBLIOTEK KL. 13.00

ODD ER ET EGG - FRA KRUSEDULL TIL FILM

OBS! HENT GRATISBILLETT PÅ WWW.TICKETCO.NO

____________________________________________________

I forestillingen lærer Lisa Aisato barna hvordan de kan lage krusedulltegninger, og viser hvordan tegningen kan bli et maleri og en historie og en bok! “Odd er et egg” er fortellingen om engstelige Odd som er så redd for det skjøre eggehodet sitt at han må pakke det inn i håndklær og tevarmer. Lisa forteller litt om Odd, uten å røpe for mye selvsagt. Kanskje barna til og med får se hvordan det går med et egg som faller i bakken! Lisa viser så hvordan de arbeidet for å lage animasjonsfilm basert på boka. Det hele rikt illustrert av hennes egne tegninger. Til slutt vises den animerte kortfilmen “Odd er et egg”.

Forestillingen varer i ca. 45 minutter og passer best for barn fra 4 år.

 

Forestillingen vekker nok skapertrangen hos mange av barna. Etter forestillingen kan de barna som er over 5 år, delta på et formingsverksted på barneavdelingen. Det skjer i et nytt samarbeid mellom Biblioteket og Kulturskolen. Elever fra Kulturskolen vil være aktivitets-ledere på verkstedet.

 

Velkommen!

SARPSBORG HOVEDBIBLIOTEK KL. 14.30

MØT FORFATTEREN BAK "BARSEL"

OBS! HENT GRATISBILLETT PÅ WWW.TICKETCO.NO

____________________________________________________

Møt forfatter Kristin Storrusten i samtale med Anette Kure, biblioteksjef i Sarpsborg.

 

Kristin Storrusten har nettopp debutert med diktsamlingen ”Barsel”, og har høstet svært gode kritikker.Til daglig jobber hun med kommunikasjon i Norsk Bibliotekforening og har en master i litteraturformidling.

Hvert år fødes seksti tusen barn i Norge. I seksti tusen hjem sitter noen og føler alle ting på én gang. Boken Barsel er tilegnet dem - og alle som en gang skal sitte der, og alle som en gang har sittet der.

 

Barsel er en diktsamling om å få barn. Den er mørk, morsom og setter en klisset syltetøyfinger på det å være i permisjon.

 

Enkel servering.

Webansvarlig:Torill Stokkan

Copyright © All Rights Reserved

Litteraturuka Sarpsborg

Sarpsborg kommune