SØNDAG 5. NOVEMBER

LITTERATURUKA SARPSBORG 2017

2. - 11. NOVEMBER

SØNDAG 5. NOVEMBER

__________________________________________________

SØNDAG 5. NOVEMBER

EN SAMTALE OM NÆRVÆR OG STILLHET

WEGENERBRAKKA , BORGARSYSSEL MUSEUM

KL. 18.00- 19.00. FRI ENTRÉ.

____________________________________________________

Forfatter Kristin Flood i samtale med Torill Stokkan om nærvær,

stillhet og forfatterskap.

 

Kristin Flood er journalist og forfatter og har 25 års erfaring i nærværstrening og meditasjon. Hun har i en årrekke holdt kurs og foredrag om oppmerksomhet, stillhet og personlig utvikling og har skrevet flere bøker rundt dette temaet.

Nærvær er første skritt på vei mot noe mer enn større ro og balanse. Det åpner for nærhet, empati, toleranse og tålmodighet, essensielle kvaliteter i vår urolige tid - og kan føre til at vi våger å vise større sårbarhet.

 

Kristin Flood mener at nærvær er en nøkkel som åpner opp for en utvidet og mer levende del av vår bevissthet. Ved å flytte oss til et mer nærværende ståsted i oss selv kan vi få tilgang til et lag av virkeligheten som ligger bakenfor det hverdagslige. I berøring med det kan vi oppleve en glede i bare å være til.

SØNDAG 5. NOVEMBER

LANSERING AV ROMANEN NATTENS FARGER AV GURO SKOTTENE

WEGENERBRAKKA, BORGARSYSSEL MUSEUM KL. 19.30. FRI ENTRÉ.

_________________________________________________________________

Forfatteren bak den nye romanen Nattens farger, Guro Skottene, i samtale med Torill Stokkan. Guro Skottene kommer fra Sarpsborg, men er nå bosatt i Oslo. Til daglig jobber hun som rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret ved Rikshospitalet.

 

Guro har gitt ut flere poesi-bøker med egne dikt og titler som Trist og trøst, Sammen og sånt og Hei og håp. Nå kommer hun med sin første roman, Nattens farger.

Webansvarlig:Torill Stokkan

Copyright © All Rights Reserved

Litteraturuka Sarpsborg

Sarpsborg kommune