Tegnestripa 2018

TEGNESTRIPA 2018

 

 

Team barn og unge - i samarbeid med Litteraturuka 2018, har gjennomført et Tegneseriekurs for 6 klassetrinn med selveste Marius Henriksen.

Her finner dere en nett-utstilling - Tegnestripa 2018 - som viser de tegnestriene vi har fått inn.

 

PREMIEUTDELING

De tre beste stripene vil bli premiert mednbokpremier, men den som tegner den aller beste stripa vinner en busstur for hele klassen og den lokale juniorklubben til Trampolineland.

 

Premieutdeling vil foregå under premieutdelingen av Skrivekonkurransen

5. november på Sarpsborg scene kl. 12.00. De tre vinnerne vil bli invitert til dette arrangementet - men ingen av dem vil da vite vet hvem som har vunnet hovedpremien.

 

FRIST

Frist for innsending at tegneserie-striper er 25. oktober, 2018. Stripene sendes en og en i JPG- FORMAT til Torill Stokkan: tist@sarspborg.com. E-posten merkes med Tegnestripa 2018. OBS! Dette må sendes via den personen som er ansvarlig for dette ved hver enkelt fritidsklubb.

 

Fritidsklubbene som har vært med på dette er:

HANNESTAD, UK, HORNES, SANDESUNDSVEIEN og HAFSLUND - og dere finner tegneriene fra disse ved å klikke på de forskjellig skolenes navn her - eller i rullgardina.

 

 

MARIUS og Storefri

Marius Henriksen har jobbet som serietegner i ti år og er mest kjent for serien Storefri. Serien er utgitt i bokform og kan leses i Pondus hver måned. Marius Henriksen jobber også som lærer og har hatt flere tegneseriekurs med barn og unge. På kurset kommer dere til å lære tips om hvordan man lager en seriefigur og hvordan man lager tegneseriestriper. Han tegner og forteller og viser eksempler, og veileder individuelt mens du tegner din egen stripe. Dere kan finne mer informasjon på hjemmesiden hans mhtegneserier.no

 

 

 

Webansvarlig:Torill Stokkan

Copyright © All Rights Reserved

Litteraturuka Sarpsborg

Sarpsborg kommune