Tegnestripa 2019

TEGNESTRIPA 2019Team barn og unge -  i samarbeid med Litteraturuka Sarpsborg gjennomfører et Tegneseriekurs for 6 klassetrinn med selveste   

Marius Henriksen.


Team barn og unge og Juniorklubbene, skal i samarbeid med Litteraturuka 2019,  gjennomføre et tegneseriekurs med  Marius Henriksen -  og nett-utstilling for 6 klassetrinn ved Hannestad barneskole, Hornnes barneskole og Hafslund barneskole.


MARIUS 

Marius Henriksen har jobbet som serietegner i ti år og er mest kjent for serien Storefri, som er utgitt i bokform og kan leses i Pondus hver måned. Marius Henriksen jobber også som lærer og har hatt flere tegneseriekurs og oppgaver med barn og unge. På kurset vil elevene ære  hvordan man lager en seriefigur og hvordan man skaper tegneseriestriper. Dere kan finne mer informasjon på hans hjemmeside mhtegneserier.no


TEGNESTRIPENE

Ettersom tegnstripene kommer inn vil de bli lagt i Tegnestripegalleriet. Her kan du selv se hva elevene har skapt, og hvilke striper som er med i konkurransen.


PREMIEUTDELING

De tre beste stripene vil bli premiert med bokpremier,  men den som tegner den aller beste stripa vinner en busstur for hele klassen og den lokale juniorklubben til Trampolineland.

Premieutdeling vil foregå under premieutdelingen av Skrivekonkurransen 4. november på Quality Hotel Sarpsborg. De tre vinnerne vil bli invitert til dette arrangementet - men ingen av dem vil da vite vet hvem som har vunnet hovedpremien.


VINNERNE

4. november vet vi hvem vinnerne er! Og da blir deres tegnestriper lagt ut her